Началото ми беше ти... и края.
На друг живот началото ми беше.
Как стигнахме до тук – не зная,
помня всяка дума, която ми шептеше.
Накара ме да се затворя в мене,
сам в себе си да се заровя.
Изгубих себе си, да имам тебе.
Сам в себе си все още бродя.
Така и мене не обикна.
Дари ме само с хладина.
Исках някак да привикна
с разранената душа.
И примка пада в тъмнината,
на шията ми тя приляга.
Като мостче помежду два свята,
докато не спря да стяга
Началото ми беше ти... и края.
На друг живот началото ми беше.
Как стигнахме до тук – едва сега разбирам,
просто нямах сили да изтрая.
© Май Аз Todos los derechos reservados