25 ene 2023, 10:25

Мостовете разрушихме 

  Poesía » De amor
117 0 0

          

  Мостовете разрушихме

 

Мостовете стари разрушихме,

времето без жал лети.

Чашите до края не изпихме…

В две посоки – аз и ти…

 

И вина не търсим вече с тебе.

Всеки, може би, прости.

А душата няма как да вземе

миговете отпреди.

 

Няма как по старите пътеки

да преминем във нощта,

чувствата навярно са изтекли

в тази бързаща река.

 

Само образът ти често броди

в моя сън до сутринта.

Там са още старите тревоги,

там е жива любовта.

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??