Моя любима,
в тебе се сливат стотици,
тебе те има
в образи ярки на жрици,
принцеси, кралици...
Моя любима,
в тебе живеят красиви
незабравими
образи на самодиви,
русалки и нимфи...
Моя любима,
в тебе се раждат и бъдни
дами без име,
тегнат те като присъди
и водят по пътя.
© Кирил Влахов Todos los derechos reservados