2.05.2023 г., 7:17 ч.

Моя любима 

  Поезия » Любовна
212 0 0

Моя любима,
в тебе се сливат стотици,
тебе те има
в образи ярки на жрици,
принцеси, кралици...

 

Моя любима,
в тебе живеят красиви
незабравими
образи на самодиви,
русалки и нимфи...

 

Моя любима,
в тебе се раждат и бъдни
дами без име,
тегнат те като присъди
и водят по пътя.

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??