29 dic 2023, 13:28

Моя Любов, моя щастлива Любов... 

  Poesía
150 6 3

Край мен препускат белите коне,

като пегаси те отлитат към небето.

Очи щастливи на самотното дете,

което носи розата си във сърцето.

 

Не знаех, как изглежда любовта,

дали е изгрева в безкрая на морето,

лек вятър над притихнала гора

или разцъфналите макове в полето.

 

Видях я, беше мъничко момиче,

танцуващо сред цъфнали жита.

Тъй нежна с белотата на кокиче,

но с тайната на истинска жена.

 

Отново вярвам и отново ще летя.

Небето трябва да е моята пътека.

Тя цялата е със небесните цветя

и чувствам, че душата ми е лека.

 

Моя Любов, моя щастлива Любов...

 

 

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??