Моя обич, здравей!
Моя обич, здравей! Минаваш ли само
или от чашата с вино отпиваш?
В очите ми мръква, тлее пожар -
поседни до мен и стори със сърцето ми чудо.
Не съм бездомна, просто търся любов
и пламъка, който изгасна;
по вените ми пълзи добра светлина,
а някак си аз съм безцветна.
И не съм беззащитна, до мен приседни;
не тръгвай, разболей ме от твоята болест -
ще излекувам със обич твоята съвест;
будна съм, а сякаш сънувам.
© Нанита Todos los derechos reservados