Jan 4, 2011, 10:58 PM

Моя обич, здравей! 

  Poetry » Love
1090 0 1

Моя обич, здравей!

 

 

Моя обич, здравей! Минаваш ли само

или от чашата с вино отпиваш?

В очите ми мръква, тлее пожар -

поседни до мен и стори със сърцето ми чудо.

 

Не съм бездомна, просто търся любов

и пламъка, който изгасна;

по вените ми пълзи добра светлина,

а някак си аз съм безцветна.

 

И не съм беззащитна, до мен приседни;

не тръгвай, разболей ме от твоята болест -

ще излекувам със обич твоята съвест;

будна съм, а сякаш сънувам.

 

© Нанита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??