Моят ангел е дързък и прям.
Той е рицарят, мачото, пича...
Във света на никой не ще го дам!
Ако го видите, на ангел не прилича,
но ме обича, ах, как ме обича!
От опълчението на арахангел Михаил е.
В десницата си с меч на правдата.
Под ангелското му крило съм се родила
и е духовен извор утоляващ жажда.
Докато сладко отпивам кафе с кола,
той нали ми е приятел и ангел-хранител
ми пазарува всичко от Мола.
Далеч е от сладникавите ангели,
които имат поглед влажен, сластен
и са рабополепни божии служители.
Моят ангел е необичаен, друг и... опасен.
С него просто сме една компания.
На „бъз” играем често и на „пържоли”.
Ние сме уникални и щури създания,
затуй съм с бузи червени и ходя замаяна.
Понякога ме настъпва и по мазолите,
но все пак сме порядъчно блажени,
щом във живота винаги сме двама.
Ние сме компонентите на супер-амалгама.
© Диана Кънева Todos los derechos reservados