Oct 8, 2014, 11:26 PM

Моят ангел е друг 

  Poetry » Other
494 0 5

                          Моят ангел е дързък и прям.

                          Той е рицарят, мачото,  пича...

                          Във света на никой не ще го дам!

                          Ако го видите, на ангел не прилича,

                          но ме обича, ах, как ме обича!

                         

                          От опълчението на арахангел Михаил е.

                           В десницата си с меч на правдата.

                          Под ангелското му крило съм се родила

                           и е духовен извор утоляващ жажда.

                           Докато сладко отпивам кафе с кола,

                            той нали ми е приятел и ангел-хранител

                            ми пазарува всичко от Мола.

 

                            Далеч е от сладникавите ангели,

                            които имат поглед влажен, сластен

                            и са рабополепни божии служители.

                            Моят ангел е необичаен, друг и... опасен.

 

                            С него просто сме  една компания.

                             На „бъз” играем често и на „пържоли”.

                             Ние  сме уникални и  щури създания,

                             затуй  съм с бузи червени и ходя замаяна.

 

                             Понякога ме настъпва  и по мазолите,

                              но   все пак сме порядъчно блажени,

                             щом  във живота винаги сме двама.

                             Ние сме  компонентите на супер-амалгама.

 

© Диана Кънева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Диана, и от мен аплодисменти!
  • Благодаря ти,скъпи Мисана за хубавите думи!Благодаря и на тебе,мила Ена!Ние,човеците,сме съвършени и заслужаваме съвършените ангели.Златна Латинке,трогна ме,мила с думите си.Прегръдка от мене!Загора
  • "Твоят ангел" е дявол, а ангел си ти!
  • Ние сме компонентите на супер-амалгама.
    !!!
    Дай Боже всекиму!!!



    Чудесна си!!!
  • Хубаво е, когато една жена има такива верни рицари до себе си!
    И затова срещне ли ги веднъж, не трябва да предава доверието им!
    Много се радвам, че си разбрала това, Загора и че в признателността си си възпяла този свой рицар. Поздравявам те за поетичния начин, по който си сторила това!

    Сърдечен поздрав и най-висока оценка от мен!
Random works
: ??:??