13 mar 2016, 22:42

Моят Бог 

  Poesía » De amor
328 0 3

Моят Бог

 

Среднощ е. Аз лягам.

До мен- телефона.

Защото звукът му

е глас. От амвона.

 

Аз никога не съм

била артистка.

И си признавам,

че съм атеистка.

 

Да вярвам не мога

и не си струва,

във нещо, което

не съществува.

 

Дори да ме хулят,

че съм без мяра,

аз зная каква е

моята вяра.

 

Душата ми

и сърцето взети,

вплетени в едно

с неговите, двете-

 

на тоя,

чийто тембър дълбок

ще ме събуди.

Моят Бог!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??