18 nov 2008, 10:54

Моят есенен ден 

  Poesía » De amor
520 0 1

През този ден съм толкова замислен,

отнесен в моите мечти.

Обикалям улиците есенни,

листата гоня с очи.

 

На пейката в парка седнах,

бях отново сам със себе си,

при спомените с теб отседнах,

”Обичам те!” по вятъра изпратих ти.

 

Надявах се от някъде да дойдеш,

за секунда дори да ти се полюбувам.

„Липсваш ми...” от мен да чуеш

и с миналото да се сбогуваме.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много чуствен стих направи едно местенце идвам и аз да се любуваме на есента но не с тъга! Поздрави!
Propuestas
: ??:??