18.11.2008 г., 10:54 ч.

Моят есенен ден 

  Поезия » Любовна
519 0 1

През този ден съм толкова замислен,

отнесен в моите мечти.

Обикалям улиците есенни,

листата гоня с очи.

 

На пейката в парка седнах,

бях отново сам със себе си,

при спомените с теб отседнах,

”Обичам те!” по вятъра изпратих ти.

 

Надявах се от някъде да дойдеш,

за секунда дори да ти се полюбувам.

„Липсваш ми...” от мен да чуеш

и с миналото да се сбогуваме.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много чуствен стих направи едно местенце идвам и аз да се любуваме на есента но не с тъга! Поздрави!
Предложения
: ??:??