17 mar 2005, 21:29

Моят Финдли/по Робърт Бърнс / 

  Poesía
5087 0 5

Моят Финдли/по Робърт Бърнс/

 

 

Аз всеки път се влюбвам дивно,

отварям и последната врата

допускам прага да преминеш,

а утре знам ще хлопаш пак.

 

Аз винаги се влюбвам дивно

и всеки път – е за последен път,

решавам, че дошъл е моя Финдли

и  наумил е нещо, пак...

 

Аз всеки път се влюбвам дивно,

нощта минаваме без сън,

а после двама сме безпътни,

ни дума, никому за туй...

 

Аз всеки път се влюбвам дивно,

какво като е в този късен час,

сърцето ми е все по-лудо.

“Не повече от мене.” - Казах аз!

 

 

 

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??