30 jun 2012, 22:06

Моят живот 

  Poesía » Filosófica
531 0 0

Две години трепетни вълнения

и радост, и тъга,

а пък третата посрещаме

със голяма самота...

Фантазии, море, мечти,

но на цени какви?

Мисли неизказани,

във душата врязани!

Сърцето си сме лъгали,

че го отдаваме на другия!

© Мариета Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??