30 июн. 2012 г., 22:06

Моят живот 

  Поэзия » Философская
527 0 0

Две години трепетни вълнения

и радост, и тъга,

а пък третата посрещаме

със голяма самота...

Фантазии, море, мечти,

но на цени какви?

Мисли неизказани,

във душата врязани!

Сърцето си сме лъгали,

че го отдаваме на другия!

© Мариета Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??