13 oct 2010, 15:07

Моят свят 

  Poesía » Otra
1037 0 2

 

Моят свят                                                   

 

Моят свят е пълен с мечти,

моят свят е пълен със звезди.

В моя свят всичко е красиво,

весело, щастливо.

 

А в онзи свят от мен отвъд,

страданието броди,

да затвори моя свят в затвор,

говори.

 

В този свят от облак черен, гъст покрит,

от моя озарява се за миг.

 

Моят свят шепти,

но тихо всичко се разбира.

Онзи свят крещи,

мечтите се опитва да убива!

© Виктория Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??