Моят свят
Моят свят е пълен с мечти,
моят свят е пълен със звезди.
В моя свят всичко е красиво,
весело, щастливо.
А в онзи свят от мен отвъд,
страданието броди,
да затвори моя свят в затвор,
говори.
В този свят от облак черен, гъст покрит,
от моя озарява се за миг.
Моят свят шепти,
но тихо всичко се разбира.
Онзи свят крещи,
мечтите се опитва да убива!
© Виктория All rights reserved.