4 feb 2005, 0:58

Моят свят си ти 

  Poesía
1538 0 0

Моят свят си ти,
но твоят свят преплита прави,
построени от подредени точки,
които препъват мечтите ми.
Безкраят към който те водя
не познава ограниченията…

© Мариана Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??