Feb 4, 2005, 12:58 AM

Моят свят си ти 

  Poetry
1537 0 0

Моят свят си ти,
но твоят свят преплита прави,
построени от подредени точки,
които препъват мечтите ми.
Безкраят към който те водя
не познава ограниченията…

© Мариана Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??