4.02.2005 г., 0:58 ч.

Моят свят си ти 

  Поезия
1531 0 0

Моят свят си ти,
но твоят свят преплита прави,
построени от подредени точки,
които препъват мечтите ми.
Безкраят към който те водя
не познава ограниченията…

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??