5 may 2009, 8:24

Моят враг, моят любим 

  Poesía » De amor
534 0 1

Той имаше лице на ангел
и очи, изпълнени с покой,
а душата му - по-черна и от демон.
Познавам го, не беше нечий, нито пък мой.
Чувала съм нежните му думи
и целувах устните, причинявали тъга.
Зная кой е, той е болка, той е страст.
Вече няма нужда да го търся,
той сам ще ме намери в и здрач и тъмен дим.
Остана само да го чакам -
моя враг, моя любим.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Остана само да го чакам -
    моя враг, моя любим.

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??