11 jun 2008, 2:10

Моята душа 

  Poesía » Otra
868 0 1
Зеленина, полета, цветове,
забравям всички грехове.
Сини облаци, море,
красотата е навсякъде.
Но душата моя не е това,
тя е изпълнена с тъга.
Представи си тъмнина и мрак,
представи си дървета и гори без цвят
и ще вникнеш в моята душа,
и ще разбереш как се чувствам аз сега.

© Куни Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??