11.06.2008 г., 2:10 ч.

Моята душа 

  Поезия » Друга
867 0 1
Зеленина, полета, цветове,
забравям всички грехове.
Сини облаци, море,
красотата е навсякъде.
Но душата моя не е това,
тя е изпълнена с тъга.
Представи си тъмнина и мрак,
представи си дървета и гори без цвят
и ще вникнеш в моята душа,
и ще разбереш как се чувствам аз сега.

© Куни Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??