30 mar 2012, 12:29

Моята Истина 

  Poesía » De amor
722 0 2

Искам да  знаете моята Истина -

как го обичам и по неволя,

как ме преследва страст, неописана

в ничия книга, романс или ода.

 

Как ме притиска в гърлото мисъл,

вече изпитана, дълго отричана,

как с него лягам, с него заспивам

и във съня си аз съм обичана.

 

Искам да знаете, беше ми трудно

да не целувам същите устни,

как тъй сърцето тайно убивах,

как не избягах и не се влюбих.

 

Как не изпитах истинско щастие,

как свободата дарих доброволно.

Плача във сянката аз на завесите -

исках да вярвам, да вярвам, че мога

да продължа, забравя, простя...

Толкоз години в мен не заспива

моята Истина, болка, мечта...

Искам да знаете, че го обичам!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??