В моята китна градинка,
окичена с много цветя.
Появи се живо цвете
с усмивка и доброта.
Цялата градинка грейна,
а момчето мое засия,
от усмивката сърдечна,
даваща му сила, светлина.
Дадоха ми радост на сърцето,
с тяхната обич и красота
и надежда за доброто
що ни радва по света.
Нека слънцето да грее
във вашите красиви лица
и да бъдете щастливи
с добрите ви, чисти дела.
15.08.2013 г.
© Елена Todos los derechos reservados