16.08.2013 г., 19:59 ч.

Моята китна градинка 

  Поезия » Любовна
437 0 1

В моята китна градинка,

окичена с много цветя. 

Появи се живо цвете

с усмивка и доброта.

 

Цялата градинка грейна,

а момчето мое засия,

от усмивката сърдечна,

даваща му сила, светлина.

 

Дадоха ми радост на сърцето,

с тяхната обич и красота

и надежда за доброто

що ни радва по света.

 

Нека слънцето да грее

във вашите красиви лица

и да бъдете щастливи

с добрите ви, чисти дела.

 

15.08.2013 г.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??