Минават като светли очертания
последните минути на годината,
а аз съм същата, все толкова обичаща
и вярваща във малките неща.
Изгрява нощ, нали е Коледа,
нали ни трябва светлина и зов...
С надеждата децата ни да бъдат
благословени с обич в тоз живот.
Подаръците са в сърцето ми -
звънлива нежност, радост, топлина.
Закичвам блясък във очите на децата си -
най-вярната от всички светлина.
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados