20.12.2008 г., 10:07 ч.

Моята Коледа 

  Поезия
628 0 10

Минават като светли очертания

последните минути на годината,

а аз съм същата, все толкова обичаща

и вярваща във малките неща.

 

Изгрява нощ, нали е Коледа,

нали ни трябва светлина и зов...

С надеждата децата ни да бъдат

благословени с обич в тоз живот.

 

Подаръците са в сърцето ми -

звънлива нежност, радост, топлина.

Закичвам блясък във очите на децата си -

най-вярната от всички светлина.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??