Имам аз красива котка
хубава, но непослушна.
Вечно мяука за разходка
спира мигом, щом я гушна.
Винаги е жадна,гладна
точна е като ловец.
На съседа гълъба нападна,
но не става за плувец.
Дари-11г.
© Дари Todos los derechos reservados