17 jun 2024, 20:51

Моята любов… 

  Poesía » De amor, Verso libre
151 1 0

Тя прави поезия, когато върви,

тя ме обича и ме слива с нея.

Тя прави сънят ми реалност,

успокоява ме и ме укротява.

 

Тя живее в мен, сякаш отпреди,

но и днес изписва името си по мен.

Тя обожава светът вътре в мен,

и избира ме да бъда в нейния свят.

 

Тя е с мен и в денят и в нощта,

в добро и в зло, в покой и в буря.

И няма нищо по-чисто на света,

по-дълбоко или по-безкрайно от нея!

 

Тя разтваря крилата си в мен,

и ме издига високо, тъй високо!

И което изглежда невъзможно,

го създаваме за нея, само за нея!

 

Моята любов лети и ме издига,

високо над планините и облаците!

Издига ме в копнежа и вярата си,

и само с целувка страха обезоражава!

 

Моята любов на смелост ме учи

и че на всичко може да се устои!

И че всяка мечта ще се сбъдне,

когато се почувства копняна…

 

Моята любов ме отвежда с нея

в светове от Слънце и Луна,

и в нежноста на всяка звезда,

и виждам че живея в очите и…

 

Моята любов прави поезия

тя ме обича и ме слива в нея!

Тя прави сънят ми реалност,

звучи в мен и гласът ме издига …

 

Моята любов прави поезия,

аз я обичам и се сливам с нея!

Тя прави сънят ми реалност,

и живее в очите ми укротена…

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??