Тя прави поезия, когато върви,
тя ме обича и ме слива с нея.
Тя прави сънят ми реалност,
успокоява ме и ме укротява.
Тя живее в мен, сякаш отпреди,
но и днес изписва името си по мен.
Тя обожава светът вътре в мен,
и избира ме да бъда в нейния свят.
Тя е с мен и в денят и в нощта,
в добро и в зло, в покой и в буря.
И няма нищо по-чисто на света,
по-дълбоко или по-безкрайно от нея!
Тя разтваря крилата си в мен,
и ме издига високо, тъй високо!
И което изглежда невъзможно,
го създаваме за нея, само за нея!
Моята любов лети и ме издига,
високо над планините и облаците!
Издига ме в копнежа и вярата си,
и само с целувка страха обезоражава!
Моята любов на смелост ме учи
и че на всичко може да се устои!
И че всяка мечта ще се сбъдне,
когато се почувства копняна…
Моята любов ме отвежда с нея
в светове от Слънце и Луна,
и в нежноста на всяка звезда,
и виждам че живея в очите и…
Моята любов прави поезия
тя ме обича и ме слива в нея!
Тя прави сънят ми реалност,
звучи в мен и гласът ме издига …
Моята любов прави поезия,
аз я обичам и се сливам с нея!
Тя прави сънят ми реалност,
и живее в очите ми укротена…
© Лили Вълчева All rights reserved.