30 mar 2010, 19:35

Моята малка сестричка 

  Poesía » Para niños
1283 0 3

Моята малка сестричка

 

Моята малка сестричка,

хитра е като лисичка.

Скача, скача по кревата,

после дърпа ми листата.

Нейните малки ръчички

правят безброй белички.

Супата разсипа,

дядо ми ощипа.

Блокчето надраска.

Котето напляска.

Скочи на дивана,

куклата подхвана,

падна на земята,

чукна си главата,

ревна и заплака.

Суматоха стана

в таз игра голяма.

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??