Mar 30, 2010, 7:35 PM

Моята малка сестричка 

  Poetry » For kids
1282 0 3

Моята малка сестричка

 

Моята малка сестричка,

хитра е като лисичка.

Скача, скача по кревата,

после дърпа ми листата.

Нейните малки ръчички

правят безброй белички.

Супата разсипа,

дядо ми ощипа.

Блокчето надраска.

Котето напляска.

Скочи на дивана,

куклата подхвана,

падна на земята,

чукна си главата,

ревна и заплака.

Суматоха стана

в таз игра голяма.

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??