30 мар. 2010 г., 19:35

Моята малка сестричка 

  Поэзия » Для детей
1281 0 3

Моята малка сестричка

 

Моята малка сестричка,

хитра е като лисичка.

Скача, скача по кревата,

после дърпа ми листата.

Нейните малки ръчички

правят безброй белички.

Супата разсипа,

дядо ми ощипа.

Блокчето надраска.

Котето напляска.

Скочи на дивана,

куклата подхвана,

падна на земята,

чукна си главата,

ревна и заплака.

Суматоха стана

в таз игра голяма.

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??