27 abr 2008, 22:09

Моята нощ 

  Poesía » Filosófica
962 0 19
 

                         Моята нощ

 

 

            Моята нощ е пълноводна река...

            Пия от извора...

            После тя ме премята

            през своите бързеи...

            Разбивам се атомно...

            Избистрям се!

            Разгърната в тихото

            се унасям примамливо...

            Водните капки ме обгръщат...

            и галят...

            Сливат се с мен...

            И се сбъдвам във утрото...

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??