3 ago 2008, 18:57

моята песен 

  Poesía
576 0 6
Попаднах отново в небесно пристанище,
закотвена в тихи спокойни води...
Сънувам реалности, живея със птиците
и пея за всички самотни души,
които открият,
че пътят е лесен
и станат частица
от моята песен.

© Михала Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??