Aug 3, 2008, 6:57 PM

моята песен 

  Poetry
579 0 6
Попаднах отново в небесно пристанище,
закотвена в тихи спокойни води...
Сънувам реалности, живея със птиците
и пея за всички самотни души,
които открият,
че пътят е лесен
и станат частица
от моята песен.

© Михала All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??