3 авг. 2008 г., 18:57

моята песен 

  Поэзия
577 0 6
Попаднах отново в небесно пристанище,
закотвена в тихи спокойни води...
Сънувам реалности, живея със птиците
и пея за всички самотни души,
които открият,
че пътят е лесен
и станат частица
от моята песен.

© Михала Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??