Кажат ли - вече,
че сме в Европа,
мисля си с яд -
дъската им хлопа.
Не са ли чели
хич по история?
Страните на наша
са територия.
Кой им е дал
писменост, знаци?
Нали и до днес щяха
да бъдат ахмаци?
Защо да отиваме
ние в Европа?
Ний сме България.
Ний сме Европа.
Родина ми е
тази България.
А... от арменка тази
е - пледоария.
ХаритаМардикСуичмезян - Колева
© Харита Колева Todos los derechos reservados