13 янв. 2010 г., 13:07

Моята пледоария 

  Поэзия » Другая
402 0 1

Кажат ли - вече,

че сме в Европа,

мисля си с яд -

дъската им хлопа.

Не са ли чели

хич по история?

Страните на наша

са територия.

Кой им е дал

писменост, знаци?

Нали и до днес щяха

да бъдат ахмаци?

Защо да отиваме

ние в Европа?

Ний сме България.

Ний сме Европа.

Родина ми е

тази България.

А... от арменка тази

е - пледоария.

 

ХаритаМардикСуичмезян - Колева

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??