Пролетта дойде със вятъра –
топъл, мек и ароматен.
Пролетта дойде със слънцето –
ярко, светло и гальовно.
Пролетта дойде със теб –
влюбен, мил и нежен.
Пролетта дойде за мен –
за двама ни, за раят земен.
© Стефка Брайнова Todos los derechos reservados