1 апр. 2018 г., 13:46

Моята пролет 

  Поэзия » Пейзажная
653 0 2

Пролетта дойде със вятъра –

топъл, мек и ароматен.

Пролетта дойде със слънцето –

ярко, светло и гальовно.

Пролетта дойде със теб –

влюбен, мил и нежен.

Пролетта дойде за мен –

за двама ни, за раят земен.

© Стефка Брайнова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??