За теб компромиси не съм направил
и много пъти съм те наранил,
а ти си най-голямата ми слабост
и с никоя не бих те заменил.
В живота ми единствения смисъл,
за мен си най-красивата жена.
Докрай и безпределно те обичам,
а ти се казваш... моята сестра.
© Чавдар Георгиев Todos los derechos reservados