20 апр. 2012 г., 00:04

Моята сестра 

  Поэзия
908 1 0

За теб компромиси не съм направил

и много пъти съм те наранил,

а ти си най-голямата ми слабост

и с никоя не бих те заменил.

 

В живота ми единствения смисъл,

за мен си най-красивата жена.

Докрай и безпределно те обичам,

а ти се казваш... моята сестра.

© Чавдар Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??