МОЯТА СЕСТРА ГОЛЯМА
Щом засмееш се пред мен,
сякаш чувам аз звънчета.
С теб посрещам всеки ден -
ний сме като бойна чета!
Бориме се и си пеем,
радваме се и се смеем!
Щом е време за забава,
ний играем до забрава!
С тебе - моята сестра,
винаги сме на игра,
на море и в планина -
все сме заедно в беля...
Моята сестра голяма
си и браво, че успя
да ме пазиш като мама,
както ме предпазва тя!!!
© Ралица Костова Todos los derechos reservados