Jan 9, 2013, 6:42 PM  

Моята сестрa голяма 

  Poetry
876 0 0

МОЯТА СЕСТРА ГОЛЯМА

Щом засмееш се пред мен,
сякаш чувам аз звънчета.
С теб посрещам всеки ден -
ний сме като бойна чета!

Бориме се и си пеем,
радваме се и се смеем!
Щом е време за забава,
ний играем до забрава!

С тебе - моята сестра,
винаги сме на игра,
на море и в планина -
все сме заедно в беля...

Моята сестра голяма
си и браво, че успя
да ме пазиш като мама,
както ме предпазва тя!!!

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??