Какво ли няма във сълзата ми!
Тревога, радости, тъга и болка,
обиди нагарчащи и тихи протести...
Вълнения всякакви – вълшебни моменти,
възторзи, проблеми, спомени трепетни,
решения странни, сподавени викове...
И пак е чиста моята сълза.
Измива следите от всички емоции
и мигове шеметни... облачни тайни...
Приютила оголена вяра,
тя ухае на благодарност
и ми проправя път...
през времето...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
и пише стихове с безцветни мастила.
Изсъхне ли в усмивка се превръща
и сякаш болката въобще не е била...