4.07.2018 г., 12:32 ч.

Моята сълза 

  Поезия » Свободен стих
329 1 2

 

Какво ли няма във сълзата ми!

Тревога, радости, тъга и болка,

обиди нагарчащи и тихи протести...

Вълнения всякакви – вълшебни моменти,

възторзи, проблеми, спомени трепетни,

решения странни, сподавени викове... 

И пак е чиста моята сълза.              

Измива следите от всички емоции

и мигове шеметни... облачни тайни...

Приютила оголена вяра,

тя ухае на благодарност

и ми проправя път...

през времето...

                                 

                   © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пътечка от сълзи чертай промяна
    и пише стихове с безцветни мастила.
    Изсъхне ли в усмивка се превръща
    и сякаш болката въобще не е била...
  • Поздравления за хубавия стих, Павлина!
Предложения
: ??:??