19 nov 2011, 17:53

Моята война - 3 

  Poesía » Civil
697 0 2

 

ВЕЛИКДЕН

 

Деца рисуват мишени

по великденските яйца.

Крила - от огън стопени

като приказния Икар.

 

Към слънце те устремени,

ала сънуват бомби, пожар.

Крила – от огън стопени

като приказния Икар.

 

Деца рисуват мишени

сред руини, пепел и жар.

Безкрил не можеш отлитна

о, мой клети, клети Икар!

© Вероника Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??