19 нояб. 2011 г., 17:53

Моята война - 3 

  Поэзия » Гражданская
695 0 2

 

ВЕЛИКДЕН

 

Деца рисуват мишени

по великденските яйца.

Крила - от огън стопени

като приказния Икар.

 

Към слънце те устремени,

ала сънуват бомби, пожар.

Крила – от огън стопени

като приказния Икар.

 

Деца рисуват мишени

сред руини, пепел и жар.

Безкрил не можеш отлитна

о, мой клети, клети Икар!

© Вероника Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??